4HEAVEN’S SAKE

MI4H_events_0614

Maak je klaar voor de 4e editie Made in 4Havens! Een meerdaags festival van zowel lokale als nationale makers, ontwerpers en ondernemers in het Merwe-Vierhavengebied in Rotterdam

19 JUNI 14.00 – 17.00 uur – WERKCONFERENTIE 5 FAIR DESIGN LABS IN 4HAVENS
In navolging op de werkconferentie What can be made in 4Havens? (december 2013) nodigen we stakeholders, betrokkkenen en geïnteresseerden dit keer uit om mee te praten over de Where: welke plekken in het gebied kunnen de nieuwe maakindustrie huisvesten?

21 JUNI 13.00 – 18.00 uur – MADE IN 4HAVENS MARKET
Op 21 juni vindt de 4e editie plaats van de Made in 4Havens Market. We zetten de kramen weer tussen het groen van de Voedseltuin en vullen aan met een smakelijk Food Court, sfeervolle muziek en gezellige kwartiermakers.
Maak je zelf mooie producten die gezien mogen worden (en verkocht!) en wil je meedoen aan de markt? Dat kan! Kramen zijn beschikbaar voor €50.- (incl. BTW) Stuur een mail naar info@madein4havens.nl voor meer informatie.

21 JUNI 13.00 – 18.00 uur / 22 JUNI 10.00 – 14.00 uur – MADE IN 4HAVENS EXPO
Expositie van lokale ontwerpers met (inter)nationale naam en faam! Aansluitend op de werkconferentie en de thema’s van de vooruitstrevende labs wordt de expositie ingericht met onder andere design meubels en textiel. Mooi, elegant, duurzaam, innoverend … en een rauw stukje havensfeer: Je vindt het in de Made in 4Havens Expo!

Partners Made in 4Havens
Het Made in 4Havens Festival #4 wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met o.a.: Gemeente Rotterdam, Stadshavens, de Voedseltuin, ZoWel Delfshaven, Nieuwkomers en Museum Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *