Diensten Fair Design Plein

Ruimte, Machines en medewerkers in  de productie:

Rotterdam wordt dé stad voor lokale design productie. In het 4Havensgebied in Rotterdam organiseert platform Made In 4Havens daarom in een oud industrieel gebouw ruimte, diverse machines en productie medewerkers. Met vijf productielabs voor lokale design productie, een conferentieruimte en een bar is hiermee het eerste Fair Design Plein ontstaan. De vijf Fair Design Labs bieden product ontwerpers uit de regio Rotterdam mogelijkheden voor productie en innovatie op het gebied van Textiel en confectie, assemblage, 3D printen, hout en metaal bewerking en keramiek.

Voor wie is het Fair Design Plein interessant:

Product ontwerpers uit de regio Rotterdam
Gebruik maken van lokale productiefaciliteiten voor het seriematig produceren van jouw ontwerpen? Nieuwe producten ontwikkelen door te experimenteren met verschillende productietechnieken ? Kennis delen tijdens netwerkbijeenkomsten over lokale productie? Word dan ook member van het Fair Design Plein via www.fairdesignplein.nl.

Mogelijkheden Fair Design Plein:
•    Studio ruimte of flex plekken huren.
•    Machines huren in blokken van twee uur
•    Serie producties uitbesteden.
•    Cursussen volgen of kennis opdoen tijdens bijeenkomsten in de Fair Design Hub

Bedrijven en Partners
Mogelijkheden Fair Design Plein:
•    Conferenties organiseren tot ca 100 personen in de Fair Design Hub.
•    Teambuilding workshop dagdeel met ca 15 personen relatie geschenk maken in Fair Design Labs
•    Rondleiding, Catering, expositie of neem contact op over uw eigen idee.

Door gebruik te maken van de conferentieruimte bent u direct verbonden met de actuele ontwikkelingen in de opbloeiende maakindustrie in het Vierhavensgebied van Rotterdam. Als partner van het Fair Design Plein houden wij u continu op de hoogte van de nieuwste desig producten die geproduceerd worden en  maken wij uw logo zichtbaar op de projectlocatie en website.

Maatschappelijke organisaties
Mogelijkheden Fair Design Plein:
•    Workshops kennismaking voor productie medewerkers in activering en reintegratie met nieuwe maakindustrie
•    Workshops voor leerlingen uit het beroeps onderwijs in en rondom gebied Delfshaven voor kennismaking met nieuwe technologie.